Tuotetiedot
tuote
à-hinta
kpl *
postituskulut
maksettava

Tilaaja/maksaja
nimi *
sähköposti *

Toimitusosoite
vastaanottaja *
sähköposti *
puhelin *
katuosoite *
postinro *
postitoimipaikka *
maa

Olen lukenut ja hyväksynyt toimitusehdot


Tähdellä merkityt tiedot lomakkeella tulee täyttää, jotta voimme toimittaa tilauksenne perille. Emme käytä yhteystietojanne omavaltaiseen markkinointiviestintään emmekä luovuta niitä myöskään muille - lukuun ottamatta postilaitosta, joka pyrkii kiikuttamaan paketin teitä lähimpänä olevaan noutopisteeseen.

Muistattehan valita myös kirjojen kappalemäärän. Isoja määriä tilatessanne toivomme teidän ottavan yhteyttä sähköpostilla posti@tietomato.com. Niin voitte tehdä myös silloin, kun asiointi tällä lomakkeella ei syystä tai toisesta suju, tai paketti pitää lähettää Suomen ulkopuolelle.

Kun painatte painiketta "Tilaa", ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen lähetetään lasku. Jos ja kun olette maksanut laskun, postitamme tilauksenne. Pidämme tilaamianne kirjoja varattuina 7 vuorokautta. Jos emme siinä ajassa saa suoritustanne, kauppa purkautuu, ja oletamme teidän tulleen järkiinne ja katumapäälle.

Mikäli siis unohdatte maksaa laskunne, älkää turhaan maksako sitä enää aikojen päästä, sillä painoksemme ovat pieniä ja tavara on saattanut siinä vaiheessa jo loppua.

Kotikutoisen kustantamomme tuotteita ei rasita arvonlisävero, koska laskutusyhtiömme (Codger Oy) on vapautettu arvonlisäverovelvollisuudesta vähäisen liikevaihtonsa vuoksi.

Köyhyys ei ole ilo, vaikka se välillä naurattaakin.